Main Menu
Restaurant ene.
Vores filosofi kredser om det nordiske køkkens simplicitet og enkelthed, dog er vi ikke bange for og kigge mod østen og bruge smage fra det asiatiske køkken, for at løfte oplevelsen op til noget højere.
Beskrivelse
Bag restauranten i hjertet af Fredericia, står en stærk kvinde, Areewan Erlandsen, der før hun overtog stedet og formede det til hendes eget, også var i køkkenet hos den tidligere ejer.
Med sine bare 24 år, overtog Areewan rollen som frontfigur på en allerede veldreven restaurant, og hun fortsætter stilen med fokus på den gode mad, fantastisk håndværk og nærværende betjening. Heldigvis har ejer og chefkok Areewan et godt team, af dygtige medarbejdere bag sig. Lige fra opvaskeren, til tjenerne og resten af køkkenholdet, er med til at give restaurantens besøgende gæster en god og helhjertet oplevelser.
Den gode madoplevelse i Fredericia, starter nemlig allerede fra man går mod restauranten omgivet af historie, til man træder ind af døren, og bliver budt venligt indenfor, får lidt let anrettet og de mere delikate, hovedretter, sammensat med den helt rigtige vinmenu.
Med sine bare 24 år, overtog Areewan rollen som frontfigur på en allerede veldreven restaurant, og hun fortsætter stilen med fokus på den gode mad, fantastisk håndværk og nærværende betjening. Heldigvis har ejer og chefkok Areewan et godt team, af dygtige medarbejdere bag sig. Lige fra opvaskeren, til tjenerne og resten af køkkenholdet, er med til at give restaurantens besøgende gæster en god og helhjertet oplevelser.
Den gode madoplevelse i Fredericia, starter nemlig allerede fra man går mod restauranten omgivet af historie, til man træder ind af døren, og bliver budt venligt indenfor, får lidt let anrettet og de mere delikate, hovedretter, sammensat med den helt rigtige vinmenu.